Västernorrlands Måleri & Service

Jag är superglad idag och bara kände att jag måste få skriva av mig på bloggen! Jag har fått hjälp med en fondvägg av ett företag som heter Västernorrlands Måleri och Service. Jag har bott i det här huset nu i ett halvår och det är ett gammalt hus så det finns att göra. När det gäller det här med att måla och tapetsera så är det helt enkelt inte min grej, jag är inte så bra på just det, men jag är duktig på många andra saker. Jag sökte efter ett måleri i Sundsvall och fick då reda på av en vän att det finns ett måleri som heter Västernorrlands Måleri & Service. 

 

Det här företaget har funnits i ett år, men de som jobbar där har arbetat i branschen länge sedan tidigare. Min vän hade fått hjälp av dem med att måla fasaden på sitt hus, och han berättade att Västernorrlands Måleri & Service är ett måleri i Sundsvall där de är experter på allt som har med målning och tapetsering att göra. Det tog inte lång tid för dem att tapetsera denna vägg. Men, när målaren kom hit konstaterade han att taket inte såg fräscht ut, och att det skulle bli snyggast om taket också målades om. Så det blev både takmålning och en fondvägg och det kostade faktiskt inte särskilt mycket, och resultatet blev helt perfekt. Jag tycker det är bra att kunna få hjälp med sådant här, för alla människor är faktiskt inte så duktiga på att fixa med sådant här själva. Då är det bättre att ta hjälp av utbildade målare redan ifrån början, så blir resultatet lyckat. Så behöver ni hjälp av ett måleri i Sundsvall, varför då inte låta personalen på Västernorrlands Måleri & Service hjälpa er?