Indisk massage och ayurveda är bra för mig

Hallå, hallå och välkomna till bloggen! Vet ni vad alla mina kära läsare, jag har fått en underbar indisk massage och ayurveda i Jönköping! Det här med hälsa och avslappnande hälsobehandlingar är sådant jag gärna provar på. Jag har provat på alltifrån yoga till meditation genom åren på andra företag, och så nu denna ayurveda i Jönköping som slog allt det andra jag provat med hästlängders avstånd. Det är verkligen en enormt skicklig kvinna som äger och driver ett företag som heter Ceder Veda, Monica Cederholm heter hon. 

 

Jag tycker det är bra att investera i sin hälsa. Jag tänker faktiskt på att göra bra val, alltifrån vad jag lägger upp för mat på tallriken, till det här med motion. Kan jag hjälpa en enda människa att komma i bättre form så kan ingen vara gladare än jag! Det bästa jag kan göra är att fortsätta skiva i den här bloggen för att dela med mig av mina bästa tips och råd, som denna dag alltså handlar om möjligheten till att få indisk massage och ayurveda här i Jönköping. Monica Cederholm på Ceder Veda har en mängd olika behandlingar att erbjuda både för den som intresserar sig för ayurveda eller någon av alla de andra behandlingar som finns att tillgå på Ceder Veda. Kanske känner ni att det här med en vanlig klassisk massage skulle passa er bättre, så går det att få detta av Monica likaväl. Men jag uppmanar er alla att i alla fall prova på detta med ayurveda åtminstone en gång. Det är underbart att kunna få dela med mig till er om att denna möjlighet til Ayurveda i Jönköping nu finns! Tveka inte att höra av er till Monica Cederholm på Ceder Veda om ni tycker att detta låter intressant!