Gym 101 Fitness i Anderslöv

Hallojsan på er alla mina underbara läsare. I det här inlägget ska jag ta och skriva några rader om hur jag gjorde när jag för ett tag sedan led av spänningar och stress. Jag har funnit ett sätt att komma tillrätta med problemet, och det är både träning och massage. Jag köpte ett gymkort och det var trögt att ta det steget, för jag hade tänkt på att börja träna i över ett år, men det rann alltid ut i sanden. Nu har jag börjat på ett gym i Trelleborg som heter Gym 101 Fitness i Anderslöv, ett gym där det även går att få massage. 

 

Så här är det, att för min del var det till slut så att det bara var att sätta den ena foten framför den andra och så helt sonika gå iväg till detta gym i Trelleborg, annars hade det aldrig blivit av. Jag är säkert inte unik, så känner ni igen er i att det här med att börja träna bara stannar vid en tanke, så är det kanske dags att agera och då skulle ni kunna göra som jag! Det är viktigt med lite morötter, för min del har det blivit detta med massage. Ibland efter ett träningspass avslutar jag med en underbart avslappnande och djupverkande massage som ges av Malin Klang. Hon erbjuder olika slags behandlingar i massage, bland annat den här så kallade Hot Stone-massagen som ger en underbart avslappnande känsla i hela kroppen. Du som inte riktigt har bestämt dig för om du vill börja träna, kan provträna gratis en gång på Gym 101 Fitness i Anderslöv. Detta är bra, för då får du möjlighet till att prova på om detta är någonting för dig.