En nagelsalng för dig i Uppsala

Hej, hej, hej! Så var då detta årets semester över, och det är med både sorg och glädje jag konstaterar detta. Det är ju söndag idag och säkert blir det svårt att somna ikväll nu när jag ska upp tidigt i morgon igen efter 4 veckors ledighet. Jag hade gärna varit ledig lite till, samtidigt ska det bli skoj att träffa mina arbetskamrater. Jag har i alla fall gått iväg och gjort i ordning mina naglar här i Uppsala på en nagelsalong som heter ForeverNails, så jag känner mig riktigt snygg nu när jag stämplar in på jobb i morgon. 

 

Jag tänkte att jag skulle skriva några rader om ForeverNails här på bloggen, så att även ni som vill ha hjälp med era naglar i Uppsala ska känna till att det är dit ni ska gå om ni vill ha bästa hjälpen! Jag har varit där flera gånger och en gång i tiden var det en kompis till mig som gav mig rådet att gå dit, vilket jag aldrig har ångrat. Nu tycker jag det är roligt att få skicka denna rekommendation vidare till er, inte minst sedan intresset för naglar och nagelbehandlingar har ökat något lavinartat, samtidigt som nya nagelsalonger startar överallt. Långt ifrån alla dessa salonger är seriösa, det gäller att kolla upp sådant där! ForeverNails är ett 100 procent seriöst företag som ägs av Emmilie Brundin. Hon har en omfattande kompetens av att erbjuda olika behandlingar inom nagelförlängningar, nagelförstärkning, lackgel, manikyr och annat. Kort och gott är detta den perfekta nagelsalongen för alla som önskar hjälp med sina naglar i Uppsala. Med Emmilies hjälp får man de vackra naglar man har drömt om, så sant som det är sagt!